Nieuw huis gezocht

Helaas is het voor sommige eigenaren niet altijd mogelijk om voor hun konijntjes te blijven zorgen. Wij helpen graag om te zorgen dat deze konijntjes een nieuw en liefdevol thuis krijgen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de konijnen die een nieuw huisje zoeken.

Mocht u interesse hebben of meer willen weten over de beschreven konijntjes, neemt u dan via het contactformulier onder aan deze pagina contact met ons op.

konijntjes5.jpg
konijntjes3.jpg
konijntjes4.jpg

Cupcake

Voedster, Leeuwenkopje

Geboren op 1 december 2016

Cupcake is een voedster die samen met Bagel (als koppel) een nieuw huisje zoekt. Cupcake is een ondernemend, ondeugend en erg tam konijntje. Ze is bovendien erg nieuwsgierig en eet uit je hand. Cupcake is gek op knagen. En allerbelangrijkst: Cupcake is dol op Bagel.

Cupcake en Bagel verblijven samen in een buitenhok.

konijntjes2.jpg
konijntjes1.jpg
konijntjes4.jpg

Bagel

Voedster, Hollander

Geboren op 1 mei 2017

Bagel zoekt samen met Cupcake (als koppel) een nieuw huisje. Bagel is de rustige van de twee konijntjes en komt pas als ze ziet dat de kust veilig is, of wanneer Cupcake haar is voorgegaan. Ze is ook wat meer op haar hoede. Graven is niet haar ding, maar haar dagelijkse portie granola des te meer; ze houdt erg van eten!

Bagel hangt erg naar Cupcake en in de buitenkooi liggen ze altijd tegen elkaar aan.