Een kijkje achter de schermen

De Bunny Barn bestaat sinds oktober 2018. In de schuur achter ons huis kunnen we op de eerste verdieping in 12 hokken met 7 bijbehorende rennen verschillende maten konijnen (en cavia's) opvangen. In de zomer kunnen we onze opvang nog met 8 hokken uitbreiden. Alle verblijven zijn voorzien van verschillende speelmogelijkheden om het verblijf voor de dieren zo leuk mogelijk te maken.

Hieronder een aantal beelden van de Bunny Barn. U kan ook (op afspraak) langskomen om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, onze gasten en ander nieuws? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina of Instagram.

Instagram live-feed

Neem contact op

Heeft u een vraag over beschikbaarheid, over het maken van een reservering of heeft u een andere vraag? Neem dan via onderstaande velden contact met ons op. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk reageren.

Via het aanmeldformulier kunt u ook direct een reserveringsverzoek indienen. U vindt het aanmeldformulier onder het tabblad 'reserveren'. Druk vervolgens op 'reservering indienen'.

Tel: 06-27827448

Email: info@bunnybarn.nl

Adres: Koningin Wilhelminaweg 43, 3958 CK Amerongen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

2020 door Bunny Barn Utrechtse Heuvelrug. Hip hop!

Email: info@bunnybarn.nl

Tel: 06-27827448

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon