Wie zijn wij?

Als bioloog (Anne) en HR-medewerker (Michiel) hebben we beiden een mooie kantoorbaan, maar toch voelde dat voor ons nog niet compleet. Met een mooie schuur in onze achtertuin zagen wij de mogelijkheid om ook een praktische insteek aan één van onze passies te geven: het opstarten van een konijnenpension. Gezamenlijk dragen wij zorg voor uw dieren, wat wij beiden afwisselen met onze andere baan. Wij hebben jarenlange ervaring met het houden en verzorgen van huisdieren, waaronder onze eigen konijnen (Hiphop en Rudi), een hond (Tommie) en een vijftal kippen. Hierdoor weten wij als geen ander welke zorg en liefde uw dier nodig heeft. Een andere (tweede) passie van ons is tuinieren. We zijn dan ook vaak in de moestuin voor ons huis te vinden. Mede daardoor kunnen uw dieren in het voorjaar, in de zomer en in de herfst genieten van al het lekkers dat onze moestuin te bieden heeft.

Benieuwd geworden? Kom gerust een keer langs om onze locatie te bekijken en een indruk van onze kennis en service te krijgen.

Anne & Michiel

1/1

Onze tuin en dieren

1/1

Locatie Bunny Barn

Open voor alle kleine knaagdieren

Adres: Koningin Wilhelminaweg 43, 3958CK Amerongen

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig

Neem contact op

Heeft u een vraag over beschikbaarheid, over het maken van een reservering of heeft u een andere vraag? Neem dan via onderstaande velden contact met ons op. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk reageren.

Via het aanmeldformulier kunt u ook direct een reserveringsverzoek indienen. U vindt het aanmeldformulier onder het tabblad 'reserveren'. Druk vervolgens op 'reservering indienen'.

Tel: 06-27827448

Email: info@bunnybarn.nl

Adres: Koningin Wilhelminaweg 43, 3958 CK Amerongen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

2020 door Bunny Barn Utrechtse Heuvelrug. Hip hop!

Email: info@bunnybarn.nl

Tel: 06-27827448

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon